ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2007
6, 7 & 8 Ιουλίου

Εάν θέλετε να δείτε τον αποσπερίτη να σβήνει μέσα στο ποτάμι και να φεγγίζει τα ερασιτεχνικά αγκίστρια από τους συμποσιούντες  φυσιολάτρες του Αλιάκμονα, ελάτε στον παραποτάμιο χώρο του Νησίου όπου διοργανώνονται τα Γιαγκούλεια’. 

Τα ‘Γιαγκούλεια’ είναι μια πρωτότυπη πολιτιστική εκδήλωση με στόχο την φυγή του ανθρώπου από τα συνηθισμένα.
Είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Χασπερίδη που με το παρώνυμο ‘Γιαγκούλας’ ήταν ο άνθρωπος που έδινε διέξοδο στην ανιαρή καθημερινότητα και μας οδηγούσε στις πιο όμορφες αποδράσεις.

Διοργανώνεται κάθε χρόνο το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Ιουνίου, μακριά από το σύγχρονο κοσμοπολιτισμό με την γοητεία του απέριττου, του λιτού και της φυσικής διαβίωσης.

Ελάτε στη μεγάλη μας παρέα για να σας μείνει το κάθε δευτερόλεπτο αλησμόνητο!!! Με μουσικές χαμηλόφωνες,με εξιστορήσεις δίπλα στις φωτιές και με την προσδοκία ότι το αγκίστρι σας  θα πιάσει τον πιο μεγάλο γουλιανό.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
" ΤΑ ΟΧΤΩ ΒΡΑΧΙΑ "
τηλ.επικοινωνίας:
6973043449 (Σταύρος)
6945797477 (Αλέξης)
WebSite: www.fora.gr/giagoolia
email: giagoolia@fora.gr
Στις φετινές εκδηλώσεις σε συνεργασία με την εταιρία OVERLAND του κ. Απόστολου Διανέλου θα έχετε την ευκαιρία για ξενάγηση στο δάσος με οργανωμένους περιπάτους, να κάνετε ποδήλατο βουνού, να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στην τοξοβολία, κ.ά. Επίσης με την παρουσία του κ. Γιάννη Κολίτσα και των εκπαιδευμένων αλόγωντου θα έχετε τη χαρά να απολαύσετε υπέροχες διαδρομές στη φύση, πέρνωντας συγχρόνως καιμαθήματα ιππασίας. Στον χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί αναψυκτήριο με όλα τα ποτά και ειδικά το παραδοσιακό τσίπουρο και κρασί αλλά και ψησταριά με σουβλάκια, κεμπάπ, κ.ά,. σε πολύ χαμηλές τιμές. Τέλος θα λειτουργεί και έκθεση CD με τις γρεβενιώτικες μουσικές παραγωγές της ΦΟΡΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ:
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ & ΔΗΜΟΣ ΒΕΝΤΖΙΟΥ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2006
Zoom in
Zoom in
Zoom inZoom in
Zoom inZoom inZoom in
Zoom inZoom inZoom in
Zoom inZoom inZoom in
Zoom inZoom in
 
 

χορηγοί επικοινωνίας


SUPER28 / Star FM 93.3 / fora.gr / grevena.net

(ΑΡΧΕΙΟ: ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2006)

Designed , Hosted and Powered by FORA