www.fora.gr
www.fora.gr
Click Here
ΦΟΡά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
666 < www.fora.gr/666 >
< ΚΕΝΤΡΙΚΗ < 666 < ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ |

.

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ 666

Καταρχήν γειά και χαρά σε όλους,
                                θα ήθελα να πω τα εξής
        1) Η Αποκάλυψη γράφτηκε για να έχουν οι Χριστιανοί δυνατή πίστη και να μην παρασυρθούν από τον Αντίχρηστο και τους ψευδοπροφήτες για το όσο αναφορά το ποιός είναι Θεός και ποιός όχι. Η πίστη είναι και η βάση της σωτηρίας της ψυχής μας
        2) Στην αποκάλυψη είναι γραμμένη η προσπάθεια ενός προ-μεσαιωνικού ανθρώπου (Ιωάννης) να εξηγήσει με δικά του λόγια ότι μελλοντικό του πρόβαλε ο Θεός. π.χ. σαν να προσπαθείτε εσείς να περιγράψετε με τωρινά λόγια μια βιντεοκασέττα που σας προβάλει την γη και τα τεχνολογικά έργα το 4000 μ.χ. Πράγμα λιγουλάκι δύσκολο. Πολύ περισσότερο για τον Ιωάννη γιατί στην εποχή του η τεχνολογία ήταν σχεδόν μηδαμινή. Πώς θα μπορούσε ο Ιωάννης να περιγράψει, ας πούμε, ένα σημερινό άρμα μάχης με το λεξιλόγιο της εποχής του; Φανταστείτε να πρέπει να το περιγράψει χωρίς τους όρους-λέξεις κανόνι, ερπύστρια, πολυβόλο, έκρηξη, κινητήρας κ.α. Με αυτό θέλω να πω ότι η εξήγηση των μέλλοντων από μέρος του ήταν πράγματι δύσκολο όχι όμως και αδύνατη. Απλώς πρέπει να σκεφτούμε λίγο αυτά που λέει.
        3) Ο αριθμός 666 υπάρχει ήδη, αναμφησβήτητα, σε όλα τα προΙόντα των σούπερ - μάρκετ, στις πιστωτικές και αλλού. Γι αυτό και ο Ιωάννης μας λέει ότι δεν θα μπορούμε στο μέλλον να συναλασόμαστε εμπορικά χωρίς αυτόν τον αριθμό. ΑΥΤΟ όμως που δεν έχει γίνει ακόμη και υπάρχει μέσα στην προφητεία του Ιωάννη είναι η περιγραφή που μας δίνει για τον αριθμό στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων. ΑΛΛΑ και αυτό συντελείται αυτόν τον καιρό και αυτό είναι και το σημαντικότερο. Έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή μικροτσίπ και έχει δοκιμαστεί η υποδόρεια εμφύτευσή του σε άνθρωπο και σε ζώα. Αυτό το μικροτσίπ περιέχει τον επιμαχο αριθμό και θα χρησιμέυει στην μετατροπή του ανθρώπου σε ένα ον τέλεια φακελλωμένο και ίσως και ελενχόμενο. Ελενχόμενο γιατί τα πειράματα στην Αμερική διεξήχθηκαν με στόχο την αλλαγή της συμπεριφοράς των ανθρώπων που είχαν τα μικροτσίπ. Αυτά τα πειράματα ξεκίνησαν ήδη από την εποχή του Βιετνάμ προσπαθώντας να επιτύχουν την βιαιότερη συμπεριφορά των στρατιωτώ στο πεδίο της !
μάχης. Ίσως για αυτό να λέει και η αποκάλυψη ότι όποιος φέρει τον αριθμό "θα βασανισθεί ενώπιον του Θεού". Μπορεί η εμφύτευσει μικροτσίπ να περικλείει άσχημες παρενέργειες στους ανθρώπους. Αυτό το μικροτσίπ εμφυτεύεται στο χέρι ανάμεσα από τα μετατάρσια ή στο μέτωπο. Πέρυσι μάλιστα εμφυτεύτηκαν τέτοια μικροτσίπ σε αδέσποτους σκύλους στην Αθήνα (ειδήσεις ALFA) με σκοπό την παρακολούθηση τους. Ο τελικός σκοπός πιστεύω είναι ο εφησυχασμός της κοινής γνώμης και συνήθεια στην ιδέα του μικροτσίπ. Όταν ο κόσμος εφησυχασθεί τότε οι κυβερνήσεις θα αρχίζουν να εμφυτεύουν τα μικροτσίπ στους ανθρώπους με σκοπό να παρέσχουν μια μόνιμη "ταυτότητα" στα άτομα αντίς της αστυνομικής ή των διαβατηρίων.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα επέλθει αν η εμφύτευση γίνεται στα κρυφά.
        4) Όλες οι προφητείς περί Χρηστού, Αναστάσεως κ.λ.π. έχουν βγεί αληθινές. Πιστεύετε ότι η Αποκάλυψη θα αποτύχει; Μάλλον γελιέστε. Εξάλου γιατί να μην 'βγεί' όντως αληθινή; Ο Χριστιανισμός μιλά για μια αιώνια ευτιχισμένη ζωή. Ποιός είναι αυτός που δεν την θέλει; Μάλλον αυτός που έχει την φωλιά του λερωμένη και φοβάται τις συνέπειες...
        5) Μερικά σημάδια τη αποκάλυψης στις μέρες μας
 

        α) Οι θάλασσες και οι ποταμοί πικράνθηκαν (μόλυνση)
        β) και ο Θεός έδωσε δύναμη στον ήλιο να κατακαύσει τους ανθρώπους (τρύπα όζον και χιλιάδες νέα κρούσματα καρκίνου της επιδερμίδας και συνέπειες στο οικοσύστημα)
        γ) Οι πόλεμοι, η φτώχια, η πείνα και οι καταστροφές δεν θα σταματήσουν ποτέ. Οι άνθρωποι αντί να υμνούν τον Θεό θα τον βλαστημούν για τις ατυχίες τους. (πράγματι ολοφάνερο. Κάθε μέρα στην οι άνθρωποι βλασφημούν τον Θεό για ασήμαντους λόγους π.χ. γιατί δεν έπιασαν το λόττο)
        δ) 666 στα προιόντα. Ακόμη σκεφτήκατε ότι το σύνολο των αριθμών της ρουλέτας είναι 666, ότι στο λόττο δελτίο διαλέγουμε 6 αριθμούς 3 φορές (666). Αυτόν τον αριθμό μπορούμε να τον βρούμε σχεδόν παντού. Ως και σε διαφήμιση  εκτυπωτή της Hewlett Packard όπου εμφανίζεται ένα μεγάλο πουλί. Τα δύο του μάτια έιναι δύο 6άρια ενώ το τρίτο είναι ή μύτη του.
 
 
 
 

ΤΕΛΟΣ για τους πολύ περίεργους για το τέλος του σημερινου κόσμου και την απαρχή του νέου:
        Όπως λέει και η Αποκάλυψη οι ύστατες ημέρες θα είναι αυτές κατά τις οποίες ο Ευφράτης ποταμός θα στερέψει. Ποιός αμφιβάλει;
 
 
 

Πάτερ Παΐσιος
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
s e a r c h
ψ ά ξ τ ο
Click Here

ΦΟΡά