www.fora.gr
www.fora.gr
Click Here
ΦΟΡά ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ/ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
666 < www.fora.gr/666 >
< ΚΕΝΤΡΙΚΗ < 666 < ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ |

.

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
Τα σημεία των καιρών
Επειδή μέχρι την εσχάτη ημέρα όλοι θα είμαστε άγγελοι (μαντατοφόροι) και επειδή ο Θεός έστειλε άνθρωπο να ζητήσει σημεία των καιρών, Τάδε λέγει Κύριος δια στόματος του πλησίον:
    Γεννεά άπιστος σημείον επιζητεί και σημείον ου μη δοθήσεται αυτής η μη μόνον σημείον Δανιήλ του προφήτου εστώς εν τόπω αγίω. Όταν δηλαδή όταν ακόμη και στους αγίους τόπους δεν θα υπάρχει ούτε ένας που να μνημονεύει το όνομα ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ τότε σαν αστραπή θα λάμψει η δόξα του Κυρίου και δεν θα προλάβει κανείς να κάνει τίποτε. Γι? αυτό μην πλανάσθε. Ο Θεός έχει ήδη στείλει τον άγγελο Του που καθαρίζει το ανθρώπινο είδος και τους τραβάει στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ, δίνοντας του εξουσία να μας πάρει με το μέρος του όλους, ακόμη και τους εκλεκτούς, πρώτα με πλούτη και υλικά αγαθά και κατόπιν με το άγριο. Εδώ και ογδονταπέντε χρόνια ευρίσκεται μπροστά στα μάτια μας το θηρίο το κόκκινο με το σύμβολο του (χξς) ακριβώς όπως περιγράφεται στην Αποκάλυψη και όλα όσα λέει μέσα στο 13ο κεφάλαιο ακριβώς όπως είναι γεγραμμένα?
Προσέχετε δε εαυτοίς μήποτε βαρηθώσιν υμών αι καρδίαι εν κραιπάλη και μέθη και μεριμναις βιοτικαίς και αιφνίδιος εφ?υμας επιστή η ημέρα εκείνη. (Λουκά ΚΑ 34)
  Μην νομίσετε ότι ο Θεός έχει ανάγκη από τα ωραία μας λόγια που λέμε για να δειχτούμε στους άλλους ανθρώπους. Όλους μας βλέπει σαν παιδιά του και όπως ένας γονέας, χαίρεται όταν το παιδί του στέκεται στα πόδια του και περπατάει, παράλληλα μας επιτιμάει όταν με την επιπολαιότητά μας μπορεί να κάνουμε κακό στον εαυτό μας. Γι? αυτό όταν μας βλέπει να παίζουμε με τα κινητά μας τηλέφωνα και δείχνουμε ο ένας στον άλλο τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία που τάχα ξεφύτρωσε σαν μανιτάρι από το τίποτα, γελάει διότι εμείς δεν γνωρίζουμε ότι πάντα δι? αυτού εγένετο και χωρίς αυτού εγένετο ουδέ εν ο γέγονεν επί της γης. Προσέχτε όμως! Όσο είμαστε το άλας της γης, όσο δηλαδή είμαστε αυτό που νοστιμίζει την γη, τότε ο Θεός θα είναι μαζί μας, όταν όμως το άλας μωρανθεί, τι να την κάνει την γη ο Θεός; 

 Κώστας

Υ.Γ.
Ο Κώστας γράφει σχετικά με το θέμα και πολλά άλλα και αξιόλογα πράγματα. Πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε το site του

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
s e a r c h
ψ ά ξ τ ο
Click Here

ΦΟΡά