www.fora.gr
www.fora.gr
Click Here
ΦΟΡά ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ/ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
666 < www.fora.gr/666 >
< ΚΕΝΤΡΙΚΗ < 666 < ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ |

.

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
το 1999 και τους επτα πρώτους μήνες

Χαίρε Αμερική!  Χαίρε πόλη των πλουσίων και των εμπόρων της γης!
    Οι Ιρακινοί σε επευφημούν σαν ελευθερωτές! Οι πράκτορες- σύντροφοί σου έκαναν καλή δουλειά. Τόσο καιρό σε αποκαλούσαν φονιάδες των λαών, γιατί έτσι τους είπες εσύ να κάνουν. Τώρα σιώπησαν. Έγινες κυρίαρχος του κόσμου.
    Μάθε ότι αυτοί που σε βαστάζουν αυτοί θα σε καταστρέψουν. Πρέπει να αρχίσεις να το βλέπεις από τους Βιετναμέζους που εξόπλιζες για να διώξουν τους Ευρωπαίους αποίκους. Κάποια στιγμή οι  σου, αυτοί που σε βαστάζουν οργάνωσαν τον πόλεμο στον οποίο έδωσες εσύ τα παιδιά σου. Πρέπει να αρχίσεις να το βλέπεις από τον  σου τον Μπιν Λάντεν που εσύ γύμνασες για να διώξεις τους τάχα αντίπαλούς σου, του κόκκινου θηρίου της Αποκάλυψης.
   Μάθε ότι αυτοί που σε βαστάζουν θα σε κάψουν με φωτιά! Το λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννου!
   Αυτό στο λένε οι Έλληνες που κάποτε ήταν στην δική σου θέση. Και τότε κάποιοι  είπαν στους Έλληνες να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου. Και τότε που κατάλαβαν τι τους περίμενε επαναστάτησαν και οι  τους καταδίκασαν να πολεμούν μεταξύ τους αιώνια. Καλύτερο όμως αυτό από το να χαθούν εντελώς! Οι άνθρωποι εκτίμησαν την πράξη των Ελλήνων και αιώνια θα τους σέβονται. Και οι Έλληνες σφυρηλατήθηκαν και ξεπέρασαν σε σοφία τους βαρβάρους της γης. Μόνο οι αρχαίοι Κινέζοι μπορούν να συγκριθούν με τους Έλληνες, γιατί και αυτοί βρέθηκαν στην ίδια θέση κάποτε.
   Έλληνες μην φοβάστε, δεν πρόκειται να προκαλέσουν πόλεμο σε μας, διότι κινδυνεύουν να Αποκαλυφθούν. Η ελληνική γλώσσα που μας έμαθαν, είναι και για αυτούς ένα μπούμερανγκ που ξέρουν ότι θα στραφεί εναντίον τους. Έχουν εξασφαλίσει την γενοκτονία μας με τα ατυχήματα στους δρόμους, με το να σκοτώνουν τα παιδιά μας ακόμη και πριν γεννηθούν. Οι σαπουνόπερες και οι άθλιες εκπομπές της τηλεόρασης τους βοηθούν να εξοντώσουν την ελληνική οικογένεια. Τα παιδιά που θα προέλθουν από αυτές που θα μείνουν θα είναι εύκολος στόχος τους, και θα τα εξοντώσουν με ναρκωτικά, με αυτοκινητιστικά δυστυχήματα και με ότι τρόπο βρουν. Θα τους πουν τέλος, ότι η Ελληνική γλώσσα είναι άχρηστη και δεν πρέπει να την χρησιμοποιούν. Και τότε άνθρωποι ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως.  Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον άρχοντα του τρόμου που θα έλθει από τον ουρανό, όπως λέει ο Νοστράδαμος ότι θα γίνει το 1999ό έτος από την γέννηση του Ιησού. Δηλαδή το 2003!
 Όσοι πορεύεστε και τηρείτε τις εντολές -οδηγίες- Αυτού που μας έπλασε μη φοβάστε. Όλοι οι άλλοι όμως,
       Φοβήθητε τον Κύριον και δότε αυτώ δόξαν, ότι ήλθεν η ώρα της κρίσεως αυτού και προσκυνήσατε τω ποιήσαντι τον ουρανόν και την γην και την θάλασσαν και πηγάς υδάτων.

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
www.fora.gr
www.fora.gr
Click Here