www.fora.gr
www.fora.gr
Click Here
ΦΟΡά ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ/ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
666 < www.fora.gr/666 >
< ΚΕΝΤΡΙΚΗ < 666 < ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ |

.

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


      Θα ήθελα, να σας καθησυχάσω λίγο, και να θέσω κάποια ερωτήματα στους φανατικούς αριθμολόγους της Αποκάλυψης του Ιωάννη και στους υπερχριστιανούς με τις έντονες μεταφυσικές ανησυχίες.
Η Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι το τελευταίο προφητικό βιβλίο της Κ. Δ., αν και σήμερα, κυκλοφορούν πολλοί προφήτες η καλύτερα ψευδοπροφήτες, για να χρησιμοποιήσουμε την Αποκαλυπτική λέξη, οι οποίοι ανησυχούν και τον υπόλοιπο κόσμο με τις προβλέψεις τους και τις δεισιδαίμονες σκέψεις τους.

Έχουν κολλήσει όλοι σ? έναν αριθμό και προσπαθούν να  ερμηνεύσουν με την πεπερασμένη ανθρώπινη λογική την Θεία Αποκάλυψη, αυτό είναι φύση και θέση αδύνατο. Αν ο Θεός ήθελε να ξέρουμε όλα αυτά τα οποία αποκαλύπτονται στον συγκεκριμένο βιβλίο θα μας το έδινε πιο απλό και κατανοητό. Πρόκειται για μία προειδοποίηση προφανώς η οποία όμως δεν επιδέχεται γνωσιολογικής και ορθολογικής αλλά Καρδιακής ερμηνείας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τις Θείες Βουλές.

Ας μην κολλάμε στους Αριθμούς. Κάποιοι λένε το άθροισμα των γραμμάτων του τάδε ονόματος δίνει τον Αρ. 666 (π. χ. Βενέδικτος), ναι αλλά το άθροισμα των γραμμάτων του ο0νόματος στα Ελληνικά είναι άλλο, στα Εβραϊκά είναι άλλο, στα Λατινικά άλλο, στα Αραβικά ?λλο, στα Σλαβικά άλλο και πάει λέγοντας. Επίσης πολλά ονόματα δίνουν άθροισμα 666 ποιος άραγε από αυτούς είναι ο αντίχριστός? Τι θα είναι λοιπόν για να ξέρουμε ποιο όνομα θα αθροίσουμε? Η Αποκάλυψη έχει γραφεί στα Ελληνικά, ο αντίχριστος μας έχουν φαει τα αφτιά ότι θα είναι Εβραίος, κάποιοι άλλοι παρομοιάζουν τον Αντίχριστο με κτίρια όπως αυτό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ο. Τ. Ε. κ. λ. π. Μερικοί υπερπροφήτες «ξεψειρίζουν» τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα για να βρουν κάποιο σημείο του 666. Αυτά εγώ νομίζω ότι είναι ανοησίες και σαχλαμάρες και όπως έλεγε κάποτε ένας σοφός Πάτμος Γέροντας ο αντίχριστος είναι σαν την μπάλα όσο είναι παρατημένη σε μια γωνιά δεν της δίνεις και πολύ σημασία όταν αρχίσεις να την κλωτσάς τότε αποκτά ενδιαφέρον.

Νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με τον Χριστό παρά με τον
αντίχριστο. Και ερωτώ τους φανατικούς του Θέματος Αγία Γραφή έχουν?
Ας την ανοίξουν να δουν, σελίδα 666 δεν έχει? Τί θα την κάνουν? Δεν θα την διαβάσουν ή θα την σκίσουν για να μην υπάρχει σελίδα με τον αριθμό 666 στην Αγία τους Γραφή.
Ας αφήσουμε τον Θεό να κάνει την δουλειά του και ας κάνουμε και εμείς την δική μας.
Ήμαστε υποχρεωμένοι, ως ελεύθεροι άνθρωποι να ενεργήσουμε ελευθέρα για να διατηρήσουμε αυτό τον κόσμο που μας έδωσε ο Θεός.
Ας ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τον Χριστό επαναλαμβάνω και ας αφήσουμε τον αντίχριστο κατά μέρος.
Όσον αφορά τα χαράγματα, εάν εγώ γράψω στο κεφάλι μου ?γιος και αρχίσω να κυκλοφορώ στους δρόμους πάει να πει ότι είμαι ?γιος, είσαι αυτό που πιστεύεις και όχι κονσέρβα ?Lacoste?
Έχω πάρα πολλά να αναπτύξω επί του θέματος αλλά τα αφήνω για μια άλλη φορά.

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
www.fora.gr
www.fora.gr
Click Here