www.fora.gr
www.fora.gr
Click Here
ΦΟΡά ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ/ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
666 < www.fora.gr/666 >
< ΚΕΝΤΡΙΚΗ < 666 < ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ |

.

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
Ο Ιησους ειναι η μονη απολυτη αληθεια.- ΑΩ

 


Οι ανθρωποι τεινουν να πιστευουν για αληθεια οτι θα τους βολευε 
να ηταν αληθεια... Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο γιατι εαν επενδυσεις στην λαθος πλευρα και χασεις θα υποφερεις αιωνια χωρις να υπαρχει δυνατοτητα επαναφορας... Εαν κερδισεις το στοιχημα της αποφυγης της αιωνιας καταδικης, επειτα θα πρεπει να ξαναπονταρεις καθε ημερα της υπολοιπης ζωης σου για το οποιο μελλον, δικο σου και των απογονων σου, στην ανθρωπινη ιδιοτελεια που θα εκφραζετε απο ενα παγκοσμιο απολυταρχικο καθεστως σε εναν κοσμο τοσο διαφορετικο απο αυτο που γνωριζεις σημερα στο οχι και τοσο μακρινο μελλον. Τα μαθηματικα παντως οδηγουν στην (αυτο;)καταστροφη και στις δυο περιπτωσεις, ιστορικα αποδεδειγμενα....

ΥΓ-&gt;  Συμφωνα με τον διεθνη μυστικισμο, 6 ο αριθμος του ανθρωπου, 7 ο αριθμος του Θεου, 8 του Ιησου. 666 = ο τελειος
τριαδικος ανθρωπος - Θεος - Αντιχρηστος -&gt; Το αρχαιο ψεμα του κηπου της Εδεμ...

ΥΓ2¨-&gt;
Υπαρχει μια μεγαλη συγχυση σχετικα με το τι ειναι επιστημη. Η οποιαδηποτε αληθινη επιστημη πρεπει να επαληθευει το εξης τριπτυχο. Α) Παρατηρηση &amp;#61664; Β) εξαγωγη συμπερασματων και θεωρηματος &amp;#61664; Γ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ και ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

Οποιος εχει καλη αναγνωστικη επαρκεια στην Αγγλικη και επιθυμει περαιτερω αναφορες, αναλυσεις και αποδειξεις απο γιατρους και επιστημονες με διδακτορικα ας μου γραψει.  Επισεις καλο θα ηταν οι γνωμες των «ερευνητων» σε αυτο τον δυκτιακο τοπο να ειναι τεκμηριωσιμες με βιβλιογραφια η δυκτιακες αναφορες εαν ζητηθουν. Αυτο προυποθετει να λογοκριθουν και να εξαφανιστουν οι γνωμες των διαφορων αδιαβαστων λαικων που διαχεουν μαγκια και σοβαροφανεια η παραστρεβλωνουν τις διαχρονικες ηθικες αξιες των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων.

Εξερευνητης
ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
www.fora.gr
www.fora.gr
Click Here