ΦΟΡά ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ/ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
www.fora.gr666 < www.fora.gr/666 >
< ΚΕΝΤΡΙΚΗ < 666 < ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ |

.

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
Κάτω τα μέντιουμ

Ο φόβος του θανάτου, ο φόβος του μέλλοντος, το αβέβαιο, η αρρώστια, η φτώχεια, η ερωτική καταπίεση γέννησε τα μέντιουμ, είτε λέγονται προφήτες είτε μάντεις είτε αστρολόγοι είτε όπως αλλιώς θέλετε.
Και σεις οι χριστιανοί στο μέντιουμ της αποκάλυψης καταφεύγετε. Δεν κάνετε τίποτα περισσότερο απ' αυτούς που τρέχουν στην καφετζούδες, μόνο που τη δική σας καφετζού την κάνατε άγιο και της δώσατε αυθεντία και όλα τα άλλα μέντιουμ λέτε ότι τα κυβερνά ο διάβολος (παραβλέπω το γεγονός ότι εκτός από του Ιωάννη υπάρχουν άλλες 9 χριστιανικές αποκαλύψεις που κρίθηκαν απόκρυφες).
Έχετε στήσει τη ζωή σας γύρω από μια διεθνή συνωμοσία και αρνείστε να παρέμβετε στην πραγματικότητα. Είστε προλετάριοι και σας φταίνε οι πλούσιοι αλλά σεις τους συγκαλύπτετε και τους ονομάζετε σατανάδες, εβραίους κλπ.. Συγκαλύπτετε την αληθινή φύση της εκμετάλλευσης και της εξουσίας από την εποχή που εμφανίστηκε η ιδιοκτησία. Λέτε: Δεν φταίνε οι εκμεταλλευτές που εκμεταλλεύονται, δεν φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε. Όλα είναι μέρος ενός θεϊκού σχεδίου και μεις ανήμποροι να αντιδράσουμε, στο τέλος θα νικήσει ο θεός επειδή είναι θεός.
Έτσι σας έχουν κάνει μαλθακούς, μεμψίμοιρους και μοιρολάτρες. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Δεν εξαρτάται από κανένα ανώτερο ον. Όταν κατανοήσετε τι θα πει συμφέρον τότε θα καταλάβετε γιατί γίνονται οι πόλεμοι και οι σκοτωμοί. 
Τέλος θέλω να σας υπενθυμίσω ότι ο αρχαιότερος κώδικας του ευαγγελίου είναι ο Βατικάνειος και χρονολογείται στο 450. Έχετε άραγε τη δυνατότητα να κατανοήσετε πόσες παραφθορές των ιερών σας κειμένων έγιναν μέχρι το 450 από τους χιλιάδες αντιγραφείς?

Me ektimisi
antreas

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
\\\\\\ GUESTBOOK
www.fora.gr
www.fora.gr